Het paard in zijn/haar kracht

Het paard in zijn/haar kracht · 20. november 2018
Mijn vriendin liet video’s zien van waar Floor zou komen te wonen. Ineens roept de vorige eigenaresse: Rasta! Is dat een e-pony?! Tot mijn grote verbazing kende ze Rasta. Mijn pony die inmiddels al 11,5 jaar bij mij is en waarvan ik alleen haar geschiedenis weet tot een jaar voor haar kocht. Ik kreeg kippenvel van de schrik. Ging er nu dan eindelijk achter komen wat er met haar was gebeurd???

Het paard in zijn/haar kracht · 05. september 2018
Hoe Fantastica Alegria bij ons kwam.

Het “gemiddelde” paard Als paardeneigenaresse, paardentrainster en instructrice ben ik al veel verschillende paarden tegen gekomen. Als ik een paard “koop” (dat vind ik eigenlijk al naar om te zeggen, want het gaat om een levend wezen) dan gaat het bij mij om die aantrekkingskracht. Ik zie een paard en de vonk springt over. En dat zie ik in de ogen van een paard. Dan dat weet ik: dat is mijn maatje! Zo heb ik zelf al een heel bijzondere kudde verzameld. Buiten dat ze me raken om wie ze...