Lespaarden

Manege, lespaarden, privéles met privépaarden
Werken aan de hand

Wil je meer dan een uurtje zitten op een paard? Wil je echt verbinding maken met paarden en leren over verschillende paarden en hoe je ze kunt trainen?

 

Hiervoor heb ik gekozen om mijn paarden in te zetten als lespaarden. Het zijn mijn eigen paarden die ik zelf structureel train en opleid. Ik wil hun expertise delen om mensen de kans te bieden om op een andere manier lessen te volgen met paarden. Waarbij je de persoonlijkheden van de paarden leert kennen en mee leert samenwerken. En waar de paarden niet als een robot in een treintje achter elkaar hun rondje lopen. Hier les je met vrolijke,  fitte en eigenzinnige paarden.

 

Ik geef les met mijn paarden in alle trainingsvormen beschreven op mijn site (grondwerk, libertywork, longeren, dressuur, zitles en Working Equitation).

 

Ik bied wekelijks structurele lessen met mijn paarden aan, maar ook lessen voor mijn vaste lesklanten met eigen paarden. Bijv. als je wilt werken aan je houding & zit als je een jong paard hebt. Of omdat je iets lastig vindt en je eigen paard ook nog. Dan kun je oefenen op een meer ervaren paard.

 

Zie jij paarden ook liever in kuddeverband buiten lopen dan in een box? 

Huisvesting van de paarden: 

De paarden kunnen lekker de hele dag buiten lopen. Ze staan in een grote paddock met inloopstal. Ze krijgen hooi van hoge kwaliteit en supplementen en kwaliteitsvoer om ze gezond en fit te houden. Daarnaast hebben de paarden veel tijd om te rusten, spelen en te kroelen met hun paardenvrienden waardoor de paarden zich fijn voelen. Hierdoor hoeven zij niet de lessen te gebruiken om hun energie kwijt te kunnen. 

  

Mijn paarden zijn allen fijn op zit te rijden en ze zijn gemotiveerd om te werken. Ieder paard heeft zijn/haar eigen kwaliteit en kan je weer op een ander stuk helpen ontwikkelen. 

 

In de lessen besteed ik veel aandacht aan: denkwijze van paarden, houding, zit, plezier, hulpgeving en hoe je een paard dressuurmatig in  balans kunt trainen. Daarnaast staat het werken op connectie centraal. Hoe kun je een paard helpen ontspannen zonder fysiek te hoeven "plukken" aan een paard.

 

 

De lessen met mijn paarden worden gegeven in Scherpenzeel GLD.

 

Voor meer informatie sta ik je graag te woord zodat we kunnen sparren over hoe we jou verder kunnen helpen in je ontwikkeling.

 

Lees ook onderstaand artikel:

http://www.buitenruiters.nl/sport/buiten-de-bak-7-lisette-sterk-schoon-van-alegria-horsetraining/

 

Investering

 

Privéles met lespaard 45 minuten*:
€ 52,50,-

 * voorwaarde voor deze lessen:

- verzorging en ophalen van lespaard onder begeleiding van ouder indien je minderjarig bent

- lespaard kan zelfstandig opgehaald, gepoetst en kamptoom omgedaan worden / opgezadeld worden